Een jaar van stijlvolle groei en toekomstige verwachtingen

Vandaag, 24 februari vieren we onze officiële eerste verjaardag als online interieurwebshop, cndlthebrand. Hoewel de voorbereidingen al een jaar eerder begonnen, is deze datum de mijlpaal waarop we onze digitale deuren openden. Voor wie me nog niet kent, ik ben Charlotte, 28 jaar oud, opgegroeid aan de Belgische kust en ben ik in hoofdberoep Marketing Officer met een onmiskenbare passie voor interieur en design.

 


Mijn reis begon met een diepe liefde voor kunst, gevoed door mijn familie, en werd versterkt door de betrokkenheid bij de eindeloze bouw van mijn eigen huis. De drang om iets eigens te creëren werd uiteindelijk aangewakkerd door het aanmoedigend duwtje, die ik nodig had van mijn partner. Zo begon ik aan dit avontuur;

Van het selecteren van collecties, contact leggen met merken, bezoeken van beurzen, tot het volgen van webinars en masterclasses; elke stap was een stukje van mijn droom die ik aan het schrijven was. Niet vlekkeloos, en zeker niet zonder uitdagingen, maar in het ondernemerschap gaan groei en uitdaging vaak hand in hand.

Flexibiliteit en doorzettingsvermogen bleken essentieel. Elke hindernis was een kans om te leren en mijn bedrijf te verbeteren. Nu, een jaar later, schrijf ik mijn droom nog steeds met evenveel passie en streef ik naar uitbreiding.


Ons klantenbestand groeide gestaag, en ik ben trots op de constante ontdekking van nieuwe gezichten elke dag. Jullie, onze klanten, zijn de drijvende kracht achter het succes. Of de feedback nu positief of constructief was, het heeft me geholpen te evolueren en te verbeteren. Blijf alsjeblieft delen, want jullie input is van onschatbare waarde.


Terwijl we terugkijken op het afgelopen jaar vol groei en succes, kunnen we ook niet wachten om de toekomst met jullie te delen.

Ik ben momenteel druk bezig met een spannend nieuw project dat het organiseren van bijeenkomsten, zowel klein als groot, gemakkelijker dan ooit zal maken. Stel je voor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het tafeldekken en decoreren, maar in plaats daarvan moeiteloos een prachtige en sfeervolle omgeving kunt creëren. We begrijpen hoe belangrijk het is om stressvrij te genieten van momenten met dierbaren, en ons nieuwe project is ontworpen om precies dat mogelijk te maken. Hoewel we op dit moment nog niet te veel willen onthullen en nog steeds druk bezig zijn met verdere ontwikkelingen beloven we dat we later meer details zullen delen.

Daarnaast wil ik jullie heel graag persoonlijk ontmoeten en lijkt het me dan ook super fijn om in de toekomst een pop-up evenement te organiseren. Een gelegenheid waar we elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en samen kunnen genieten van de wereld van interieur en gastvrijheid. 


Enorm bedankt! Jullie, de fantastische klanten, mijn familie en partner die me hebben gesteund. Zonder jullie zou mijn eerste jaar niet zo geweldig zijn geweest. Geniet daarom dit weekend van gratis verzending op alle producten, dit met de code "eerstejubileum" ! Bedankt voor een geweldig jaar en laten we samen uitkijken naar wat de toekomst brengt!

Liefs, Charlotte

Comments (2)

comment avatar
Merel
February, 24. 2024

Wat een geweldig jaar heb jij gebracht! Met ook telkens prachtige interieur stukken en leuke blog om uit te leren! Ik kan niet wachten op de volgende jaren! 🎉

comment avatar
Nadia janssens
February, 24. 2024

Proficiat , je doet dit schitterend 😍

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please note, comments must be approved before they are published

Related aticles

Met de festiviteiten achter de rug en de eerste maand van het nieuwe jaar bijna voorbij, bevinden we ons weer in de dagelijkse gang van zaken. Jullie hebben om inspiratie en trends gevraagd, en nu we comfortabel zijn teruggekeerd naar onze routines, is dit het perfecte moment om de opkomende interieurtrends van 2024 te ontdekken.

Custom HTML